изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:47 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 11 ЮНИ    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 11 юни

ПТП. 70-годишен мъж е починал на място, след като се блъснал с лекия си автомобил “Фолксваген Голф” в крайпътно дърво. В болница с опасност за живота е 39-годишна жена, пътувала в колата, останалите трима пътници са леко ранени. Инцидентът станал вчера около 16 часа в Димитровград.
ПЛОВДИВ. Вчера на бул.”Цар борис Трети Обединител” трима мъже нападнали 21-годишна пловдивчанка, нанесли й побой и задигнали чантата й. Автопатрул на Четвърто РПУ се отзовал незабавно на виковете й за помощ и не след дълго били заловени извършителите: Д.А. /30/, Р.А. /23/ и Я.Р. /24/.
СОФИЯ. Престъпна група, извършила поредица грабежи и кражби в ж.к.”Люлин”, разкриха криминалисти от Девето РПУ. 20-годишният А.Г., 43-годишната Л.Н. и малолетният К.Н. били неизвестни на органите на реда допреди два дни, когато били заловени. Обикновено техни жертви ставали непълнолетни ученици, от които насила отнемали мобилните телефони. От жилище в девети микрорайон на комплекса пък откраднали телевизор и DVD. При обиските част от вещите са намерени и иззети. Мярка “парична гаранция” от по 1000 лева е наложена на двамата пълнолетни, а 14-годишният им съучастник е предаден на родителите му. Установяват се и други престъпления, извършени от триото.
В Шесто РПУ е образувано дознание срещу безскрупулна измамница след получени жалби от потърпевши граждани. 50-годишната В.Д., вече бивша медицинска сестра на практикуващ семеен лекар, измислила няколко трика за лесна печалба. Тя мамела възрастни пациенти, че при провеждане на изследвания са повредили медицинските апарати /за измерване на кръвно налягане и кръвна захар, за електрокардиограма и др./ и им искала пари на ръка за ремонт или закупуване на нови. Сумите варирали от 90 до 200 лева. Досега са документирани десетина случая, но криминалистите предполагат, че измамените са близо 30 души. В.Д. е с мярка “парична гаранция”, работата по изясняване на престъпната й дейност продължава.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 11 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди