изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:34 EEST
ЗАПОЧВА ПОЛАГАНЕТО НА МАРКИРОВКА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО    
Новини"През тази седмица започва полагането на хоризонтална маркировка по пътните отсечки, част от републиканската пътна мрежа на територията на Черноморските общини най-напред" - заяви за НДТ инж. Дочко Дочев - началник на Областно пътно управление - Добрич.

- В момента разполагаме с 40 т боя и очакваме доставката на още 10, което като количество ще ни бъде напълно достатъчно за нашия район" - каза още инж. Дочев. Очаква се още да пристигне и голяма доставка на табели, обозначаващи начало и край на населено място, с което почти всички такива съоръжения в областта ще бъдат подменени. Що касае ремонтната ни програма - приключи изкърпването на пътя Албена - Добрич. В момента тече ремонт на пътя Добрич - Карапелит - Силистра. Ремонтира се и пътен участък от път I-9 в района на Камен бряг и Тюленово" - добави още инж. Дочев. 800 хил. лв. са отпуснати от агенция "Пътища" за текущо поддържане на пътищата в областта. Освен тях, 1 525 хил. лв. са средствата за ремонт на туристическите маршрути. Общо по всички направления до края на юли ще бъдат усвоени над 4 млн. лв., добави още началникът на ОПУ.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ПОЛАГАНЕТО НА МАРКИРОВКА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди