изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:19 EEST
ТРИНАДЕСЕТТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ НА НОВОТО ВРЕМЕ    
Парламент1.        Идват нови времена. Влезте в тях с НОВОТО ВРЕМЕ и да възродим родния си край – Добруджа, доскорошната гордост на България!

 2.        Силата на НОВОТО ВРЕМЕ са младите хора с нови мисли и идеи, с нов подход към решаване на проблемите. Добруджа се нуждае от нови идеи и нов подход, Добруджа има нужда от НОВОТО ВРЕМЕ за новите времена!

3.        По-добрите дни и години в новите времена идват с НОВОТО ВРЕМЕ – НОВОТО ВРЕМЕ влиза в Народното събрание с фаталния за остаряващите политици  № 13. Да ритнем заедно дремещите в парламента и да си построим една нова, стабилна и преуспяваща държава!

4.        Дойде ни до гуша от змии и гущери в парламента. Да ги изгоним заедно от леговището им с таралежа на НОВОТО ВРЕМЕ!

5.        Ние от НОВОТО ВРЕМЕ влизаме в политиката с лудите си глави да променим тази успала се държава с охранена, самодоволна, самовъзпроизвеждаща се, самохвалеща се и тънеща в корупция  политическа каста. Полудейте с нас – лудите глави правят промените, за които си мечтаете!

6.        В Добруджа човек и добре, и зле да живее – трябва да гласува!  Заложете на младостта, на грижата за възрастните хора, на уважението към направеното от вас и родителите ви, на доброто бъдеще за вас и децата ви. Заложете без колебание на НОВОТО ВРЕМЕ!

7.        Всички деца трябва да имат шанс да се учат и да ползват благата на  държавата – изберете НОВОТО ВРЕМЕ и им станете гарант да бъдат възпитани в можещи и знаещи достойни граждани на България!

8.        НОВОТО ВРЕМЕ е времето на бизнеса – бъдете в крак с НОВОТО ВРЕМЕ във времето на бизнеса!

9.        Не правете ново Народно събрание със стари народни представители – идва НОВОТО ВРЕМЕ!

10.      Насладете се на свежестта в политиката – НОВОТО ВРЕМЕ!

11.      В новия европейски дом влезте с НОВОТО ВРЕМЕ за по-добри времена!

12.      Нова държава с рециклирана политика не гради -  избери НОВОТО ВРЕМЕ!

 

13.      Добруджанци, спасете Добруджа с НОВОТО ВРЕМЕ
 


Сходни връзки

ТРИНАДЕСЕТТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ НА НОВОТО ВРЕМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди