изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:53 EEST
ЕИЦ ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ СЕ СРЕЩАТ В АЛБЕНА    
ОбществоНационална среща на Евро инфо центровете от България и първата бинационална среща на ЕИЦ от нашата страна и от Румъния ще се проведат на 17 юни в Албена. Това съобщи Татяна Гичева, ръководител на ЕИЦ в Добрич.


 Очаква се да присъстват отговорникът от главна дирекция "Предприятия" на Европейската комисия Хюсеин Сатаф, зам.-председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителният директор на Камарата за търговия, индустрия и навигация на Констанца Дануц Жуганару, Ангел Милев от Европейски информационен център - България, и др. Ще бъдат обсъдени програмата за развитие на мрежа на ЕИЦ, идеята за B2Europe /обединяване на мрежите, предоставящи бизнес информация и консултации, свързани с ЕС/ и др. Очаква се - по предложение на координатора на румънската мрежа на ЕИЦ - Йон Чуперка, да бъде изготвен протокол за партньорство и бъдещо сътрудничество между двете мрежи.
Също на 17 юни в Албена ще се състои Трета среща на партньорите по проекта "Преодоляване на информационните бариери за бизнес развитие на местно ниво", каза още Т. Гичева. Проектът се реализира от Търговско-промишлената палата в Добрич и Евро инфо центъра. Сред участниците ще бъде и Хюсеин Сатаф, който отговаря за програмата "Партньорство на местно ниво", по която се финансира проектът. По време на срещата ще бъде представено текущото състояние по дейностите, свързани с изпълнението на проекта, ще се споделят примери от практиката, ще се дискутират възможности за други общи проекти на местно ниво и др.
 


Сходни връзки

ЕИЦ ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ СЕ СРЕЩАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди