изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:05 EEST
КМЕТИЦА ЗА ЕДИН ДЕН    
ОбществоПо инициатива на Общинския младежки съвет в Ген. Тошево, по повод приключването на учебната година за учениците до осми клас, секретарят на ОбМС Мария Андонова бе избрана за временно изпълняваща за един ден длъжността кмет на Общината.

 

 В работния си ден вчера (14 юни) г-ца Андонова се запозна със състоянието на общинския бюджет. Тя получи подробна информация от отдел “Финанси и бюджет” и уверението, че за следващата година ще се завишат средствата за младежки дейности и спорт. Също така кметицата за един ден се запозна с изпълнението на проектите за ремонт на училищата. Зам.-кметът на Общината Йордан Бахов получи заповед всички замърсени райони да бъдат почистени в срок до 15.07.2005 г. Друга заповед бе връчена на зам.-кмета Георги Георгиев и началника на отдел “Образование и култура” Албена Павлова, с която те се задължават до 14.09.2005 г. да извършат необходимите ремонти в училищата, както и кабинетите по информатика да се компютъризират.

    Г-ца Андонова се запозна и с динамиката на населението в общината. Докладвано й беше, че все още не е започнал ремонтът на пътя Ген. Тошево – Росица, за който факт тя разпореди да се изяснят причините за забавянето.

 Дяко ДЯКОВ   

 


Сходни връзки

КМЕТИЦА ЗА ЕДИН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди