изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:00 EET
ДЕНСТЪН ЧАЙЛД СЕ РАЗДЕЛЯТ    
ЛюбопитноЖенското трио Дестънис чайлд, съставено от Бийонсе Ноулс, Кели Роуланд и Мишел Уилямс, обяви, че се разделя в официално обръщение към феновете по MTV. Най-успешната дамска R&B група ще сложи край на съвместната си кариера, след като приключат световното си турне идната есен.

"Работим заедно под името 'Destiny's Child' от 14-годишни. След много разговори и след претегляне на всички "за" и "против", решихме че световното турне ни дава възможност да се разделим в момент, в който групата ни е в апогея си, като запазим приятелските си отношения и за напред" - се казва в изявлението на момичетата.
Новината за разпадането на групата не беше изненада за никого. Повечето музикални критици бяха на мнение, че животът на групата е към края си след световния успех на самостоятелния албум на Бийонсе от 2003 г. "Dangerously in Love", отличен с 5 награди Грами.
Освен това заглавието на последния албум на Дестъни Чайлд "Destiny Fullfilled" ("Осъществена съдба"), излязъл в края на 2004 г., звучеше именно като предупреждение за предстоящата раздяла на групата.
Бийонсе, Кели и Мишел уверяват, че остават приятелки. "След всички прекрасни години, прекарани заедно, смятаме че е дошло време да се заемем с постигането на личните си цели" - споделят момичетата пред музикалния канал. "Каквото и да стане, ще продължим да се обичаме и да подкрепяме взаимно като изпълнители" - продължават те. "Благодарим на феновете ни за любовта и невероятната им подкрепа. Дано да ги виждаме отново, когато продължим да следваме личната си съдба" - казват трите певици. tialoto.bg/НДТ
 


Сходни връзки

ДЕНСТЪН ЧАЙЛД СЕ РАЗДЕЛЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди