изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:10 EEST
"ПЪТЯТ ЗА ЕВРОПА МИНАВА ПРЕЗ ДОБРУДЖА"    
ПолитикаТова заяви вчера, на специална пресконференция, водачът на листата на ПП "Новото време" в Добрич г-жа Даниела Пеловска. Тя първа се разписа в подписка под мотото "Добруджа иска достойни пътища"

"Благодаря на медиите, че се отзоваха. Област Добрич няма единствена такса електромер, благодарение на подписка, чрез която всички добруджанци изразиха своето мнение.  Сега сме се събрали, за да започнем една друга подписка, провокирана от интервюто на председателя на инициативния комитет на Крушари. От днес инициираме подписка "Не на дупките! България започва от Добруджа". Не само Крушари и Генерал Тошево имат дупки. 15 години хората в Добруджа си трошат колите и никой нищо не е направил. "Новото време" ще обиколи всяко кътче на Добруджа, защото всички добруджанци заслужават хубави пътища. Добруджа иска достойни пътища. Министър Церовски съсредоточи 13 800 хил. лв. за инфраструктура в Разград, защо не отдели 5 млн. лв. за Добрич? Крушари свиват знамената до изборите - ние не. Общините са на всички добруджанци и само със силата на гражданското общество ще постигнем нещо. Подписката не е предизборна, а е подписка на всички добруджанци. Пътят за Европа минава през Добруджа" - каза водачката на листата на ПП "Новото време" Д. Пеловска и първа положи подписа си за достойни пътища в Добруджа. Д. Пеловска призова журналистите също да се подпишат, защото и те са жители на тази област и добави, че подписката ще бъде внесена в Министерски съвет.
 


Сходни връзки

"ПЪТЯТ ЗА ЕВРОПА МИНАВА ПРЕЗ ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди