изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:35 EEST
НА РЪБА НА КВОРУМА СЕ ПРОВЕДЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИ СЪВЕТ    
НовиниВчера на ръба на кворума се проведе редовно заседание на Председателския съвет на община град Добрич. Председателят на ОбС д-р Мирослав Попов поясни, че минимумът за провеждане на редовно заседание е 6 души.

Толкова присъстваха заедно с него. Общо около 20-ина точки ще нищят съветниците на предстоящата на 5 юли сесия. Ще бъде предложена докладна за процедура за концесия на пазара за  живи животни, където в момента има паркинг за товарни автомобили. Кметът ще внесе предложение за изменение на Наредбата за рекламно-информационни материали, както и визията, целите на Общинския план за развитие през периода 2007-2013 г. Зам.-кметът по икономическите въпроси Галина Митева ще предложи на местните парламентаристи да бъде създадено дъщерно дружество към "Тролейбусен транспорт", който ще остане без лицензия за автобусни превози заради стари задължения. "Със създаването на новото дружество с минимален капитал, което ще може да вземе лицензия от транспортното министерство, ще може тролейбусният транспорт да запази автобусите си. За старите задължения продължават съдебните спорове, които са на ниво ВАС" - добави още Г. Митева. Изтъкнато бе, че за първи път за първото тримесечие на тази година транспортното общинско дружество, като не се смятат старите задължения, е на печалба. Зам.-кметът по устройство на територията ще предложи 3 докладни на вниманието на съветниците, като две от тях ще касаят изменения на подробни устройствени планове в "Дружба 1" и "Русия 2-3". Третата докладна ще предложи изменение на плана за капиталовите вложения.
 


Сходни връзки

НА РЪБА НА КВОРУМА СЕ ПРОВЕДЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИ СЪВЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди