изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:43 EET
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА ЗА 15 ЮНИ    
ПарламентКОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": На 15 юни от 10 часа водачът на листата на "Коалиция за България" Николай Камов ще бъде в община Генерал Тошево, където ще връчи книги на отличниците от ОУ "Христо Смирненски" /Ген. Тошево/ и ще дари книги на библиотеката в учебното заведение. В 11.30

"часа кандидатът за народен представител ще дари аудио уредба на децата в социално- педагогически интернат "Св. Кл. Охридски" /с. Пчеларово/. След това Николай Камов ще се срещне с кмета на Пчеларово и кметските наместници. В 13.30 часа ще бъде официалното откриване на клуба на Политическо движение "Социалдемократи" в Генерал Тошево.
Кандидатите за народни представители от листата на "Коалиция за България" Ясен Пенчев и Владимир Банов ще се срещнат днес с избирателите от селата Горун, Тюленово, Горичане, Пролез,  Езерец, Крапец и Ваклино. 
Никола Гочев и д-р Желязко Железов от листата на "Коалиция за България" ще представят предизборната платформа на коалицията в селата Царевец, Врачанци,  Ломница и Козлодуйци.
Днес Кирияк Цонев и Михаил Стоев - кандидати за народни представители от листата на "Коалиция за България", ще бъдат в селата Било, Нейково, Септемврийци, Каварна и Белгун. В 12 часа двамата ще се срещнат с арендатора Слави Великов.
В 10 часа днес Евтим Костадинов ще се срещне с Дружество на инвалидите "Надежда", а в 15 часа водачът на листата на коалицията Николай Камов ще участва в дебат по Дарик радио.
 "НОВОТО ВРЕМЕ": В 10 ч. днес - по покана на водача на листата на ПП "Новото време" г-жа Даниела Пеловска, хора от Старческия дом в Добрич заминават на екскурзия. Хората от третата възраст ще има възможност да посетят в Кранево, Аладжа манастир и местността Побити камъни. 
В 15 ч. в дебат по "Дарик" радио г-жа Пеловска ще изрази позицията си за мястото на Добричка област в Европейския съюз.
"Не на дупките! Пътят към Европа минава през Добруджа" е надсловът на обиколката във всички села от Добричка област, която започват представители на ПП "Новото време" днес - с пълната увереност, че ще съберат хиляди подписи под идеята за ремонт на пътищата в Добруджа.
В 20 ч. днес в читалището в кв. "Рилци" ПП Новото време" организира концерт на талантите на Добруджа за всички жители на квартала. Нововремци ще направят и дарение за местната детска градина. Сега е времето да сме единни и във веселието, и при решаване на проблемите, защото всички сме добруджанци и трябва да сме заедно, за да победим!
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Кандидатите за народни представители на ДПС Н. Кабил и д-р Е. Хаджиев вчера се срещнаха с учителските колективи на ПГ по  ветеринарна медицина  и аграрно стопанство. По-късно посетиха музея на учебното заведение. Дискутираха се въпросите за предизвикателствата пред съвременното професионално обучение. След обяд същите гостуваха в Шабла, където с колегата си  А. Сурталов, разясниха предизборната платформа на ДПС на избиратели от града и общината. После посетиха село Крапец, където връчиха официално дарението от г-н Ахмед Доган за църквата в селото. В 11.00 ч. Д. Хаджиев и Н. Ахмед се срещнаха с млади избиратели в гр. Балчик. Кандидатите Н. Кабил, д-р Е. Хаджиев, Д. Хаджиев и Н. Ахмед се срещнаха още с жителите на Ген.Тошево, Йовково, Снягово.  От 21.00 ч. жителите на Нова Камена се срещнаха с кандидат-депутата И. Абил.  Днес Б. Талип и Ж. Стоянов ще посетят  от 13.30 ч. -с.Енево, 17 ч. - Карапелит и от 18 ч. - с.Долина.
НДСВ: Кандидатите за народни представители от НДСВ Енчо Малев, д-р Евгения Георгиева, д-р Георги Желев и Велислав Даскалов ще се срещнат днес от 11.30 до 12.00 в залата на общината с работещи във фирми, занимаващи се с охранителна дейност. От 20.00 часа Енчо Малев и д-р Евгения Георгиева ще присъстват на откриването на обновеното читалище в с. Карапелит. От 20 часа Мима Василева и Нели Горчакова ще се срещнат с жителите на каварненското село Септемврийци.
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ:  Днес от 15 до 17 ч. водачът на листата на ОДС за Добрички регион Николай Младенов ще участва в дебат по Дарик радио на тема: "Добричка област в ЕС". От 17 ч. започват посещения на кандидатите за народни представители от ОДС в селата Дуранкулак, Граничар, Гурково, Соколово.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА ЗА 15 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди