изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:09 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА ЗА 16 ЮНИ    
ПарламентОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: Днес от 9.30 ч. започват посещения на кандидатите за народни представители от ОДС Павел Павлов, Милена Иванова и Александър Алексиев в селата

 Коритен, Александрия, Телериг, Бакалово. 11.00 е началният час на среща на водача на кандидат-депутатската листа на ОДС Николай Младенов  с жители и земеделски стопани от Бранище. От 14.30 ч. кандидатите за народни представители от ОДС ще се срещнат с членове на Съюза на слепите.
В 18.00 предстои среща-разговор на Мартин Карбовски и Таня Карабелова с млади хора от Добрич. Срещата ще се проведе в Младежкия дом. В 18.30 ч. кандидатите за депутати Павел Павлов, Георги Денчев и Александър Алексиев ще разговарят с избиратели в Оброчище и Сенокос. А от 20.30 ОДС организира голям концерт на площад "Демокрация" с участието на група "Хиподил".
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": Днес от 18 часа в голямата зала на общината водачът на листата на "Коалиция за България" Николай Камов и Донка Дончева - зам.-председател на комисията по образование в 39-ото Народно събрание, ще се срещнат с учителите от града. През деня Николай Камов и Кирияк Цонев ще посетят селата Хаджи Димитър, Раковски, Камен бряг, Свети Никола и Българево, а в 14.30 часа ще гостуват на пенсионерския клуб в Каварна.
Кандидатът за народен представител от листата на "Коалиция за България" Ясен Пенчев ще се срещне с избирателите от села в община Крушари, а Никола Гочев и Михаил Стоев ще бъдат в селата Стожер и Стефаново. В 14.30 часа Евтим Костадинов ще представи предизборната платформа на коалицията в клуб "Дунав".

ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Вчера кандидат-депутатите Н. Кабил и д-р Е. Хаджиев гостуваха в Дома за деца с увреждания - Крушари а, след това се срещнаха с колектива на "Албена стил"-Крушари. Вечерта кандидатите за народни представители от листата на ДПС се срещнаха с избиратели в добричкия кв."Изгрев", а по-късно посетиха с. Ф. Дянково. От 12 ч. жителите на село Зърнево имаха среща с И. Абил и членове на ДПС, по-късно с колеги кандидатът за народен представител бе в Полк. Савово. Д. Хаджиев, Н. Ахмед и председателят на общинския съвет на ДПС - Ген. Тошево А. Шукриев посетиха Пчеларово. Днес от 10.00 ч. водачът на листата Нихат Кабил и д-р Ердинч Хаджиев ще се срещнат с колектива на обувен завод "ВЕС ООД" - с. Бенковски, общ.Добричка. Непосредствено след тази среща  ще бъдат в Горското стопанство на гр.Тервел.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА ЗА 16 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди