изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:48 EEST
"МОНОЛИТ" ООД ЩЕ СТРОИ НОВ САЛОН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО    
НовиниИзбран е вече изпълнител на обекта "Салон за обслужване на населението", който ще е част от данъчната администрация, съобщи за НДТ директорът на Териториална данъчна дирекция Добрич Тошко Тодоров. Изпълнител на обекта е добричката фирма "Монолит" ООД, а проектът е на арх. Иван Добрев, допълни още Т. Тодоров.

Както НДТ писа, ТДД - Добрич, получи разрешение да застрои част от колонадата в ганга до сградата на данъчната администрация. Идеята на директора на местната дирекция е да бъдат изнесени там работни места, за да бъдат улеснени максимално юридически и физически лица. Ще бъде застроена площ в размер на 470 квадрата. Предвижда се да бъдат разкрити между 28 работни места за администрация и 2 работни места за обслужващата банка, така че максимално клиентите да бъдат улеснени. Тепърва предстои да започнат подготвителните работи за строителството, като се очаква салонът да заработи в началото на есента, добави още Т. Тодоров.
 


Сходни връзки

"МОНОЛИТ" ООД ЩЕ СТРОИ НОВ САЛОН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди