изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:25 EEST
"ВиК" СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЗА ПОДМЯНАТА НА ВОДОПРОВОД ПО БУЛ. "ДОБРУДЖА"    
Новини"ВиК" - Добрич, е спечелило конкурса за изпълнител на подмяната на водопровод по бул. "Добруджа", съобщи за НДТ управителят на водното дружество инж. Николай Ангелов. "Ще бъдат подменени около 890 м водопровод по булеварда преди да бъде извършен ремонт на асфалтовата настилка. За целта сме предвидили да пуснем временно захранване с вода на живеещите в района. Предстои подписване на договора, след което в срок до 40 дни ние сме длъжни да извършим подмяната на водопровода" - поясни още инж. Н. Ангелов.

За НДТ управителят на водното дружество заяви още, че вече имат предложение от новия собственик на енергоразпределителното дружество, на базата на което "ВиК" трябва да плаща разсрочено задълженията си. "Следващата сряда отново имаме среща, на която ще дискутираме темата. Важното е, че вече не са толкова крайни и не искат цялата сума на задълженията да им бъде изплатена наведнъж" - добави още инж. Ангелов.
 


Сходни връзки

"ВиК" СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЗА ПОДМЯНАТА НА ВОДОПРОВОД ПО БУЛ. "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди