изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:12 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Вчера от 10 ч. водачът на листата Нихат Кабил, д-р Ердинч Хаджиев, Басри Талип и симпатизанти на партията се срещнаха с колектива на обувен завод "ВЕС ООД" - с. Бенковски,

община Добричка. Непосредствено след това те посетиха Горското стопанство на гр.Тервел. Вечерта кандидат-народният представител Басри Талип и членове на партията се срещнаха и разговаряха с жителите на село Подслон. Също вчера Мехмед Адем, Зекерие Алиш и други членове на партията проведоха срещи с избиратели от с. Капитан Димитрово.
Днес кандидатите за народните представители Нихат Кабил и д-р Ердинч Хаджиев  ще се срещнат и разговарят с жителите на с. Коритен, община Крушари.
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: От 13 ч. днес водачът на листата на ОДС Николай Младенов и вторият в кандидат-депутатската листа Павел Павлов ще бъдат на посещение в Каварна, където ще се срещнат с работници и служители от предприятията "Камаш", "Калацерка" и "Иванекс". От 14 ч. Павел Павлов ще участва в изготвянето на общинския план за развитие 2007-2013 година. В 17 ч. Милена Иванова, кандидат за депутат от листата на ОДС, ще участва в дебат в Радио "Добруджа" на тема: "Децата и младите хора на Добруджа".
ОДС - Добрич кани всички добруджанци на най-вълнуващия филм на годината "Междузвездни войни: Епизод 3". Прожекцията ще бъде в лятното кино на Добрич от 21.00 ч. Безплатни покани могат да бъдат получени в Предизборния щаб на ОДС-Добрич в хотел "България" (конферентна зала, мецанин) или на касата на лятното кино.
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": В 13 часа днес кандидатите за народни представители от листата на "Коалиция за България" Ясен Пенчев и Никола Гочев ще посетят село Ваклино. По-късно те ще се срещнат с избирателите от селата Смин, Черноморци, Захари Стояново, Граничар, Дуранкулак и гр. Шабла. През деня Кирияк Цонев ще бъде в селата Могилище, Вранино, Видно и Челопечене, а в 20.30 часа Никола Гочев ще представи предизборната платформа на коалицията в село Каблешково.
Отново от 13 часа Евтим Костадинов ще посети детска ясла "Пролет". По-късно той ще бъде последователно в клуба на пенсионера на ул. "Любимец" и в клуба на БСП в жк "Иглика". Там ще бъдат още Ясен Пенчев и Симо Русев. В 20.30 часа е планирана среща на Я. Пенчев и Е. Костадинов в клуб "Арда" в Добрич. Днес Михаил Стоев и Марин Колев ще бъдат в балчишкото село Храброво. 
На 18 юни водачът на листата на "Коалиция за България" Николай Камов ще бъде гост на регионалния събор "Песни и танци от слънчева Добруджа" в село Дебрене. В 18.30 часа Ясен Пенчев и Сияна Фудулова ще се срещнат с избирателите в село Църква, а след това ще посетят Кранево и Оброчище.
В неделя - 19 юни, представителите на коалицията ще имат срещи в Добрич и в селата Росица и Кочмар.   
 

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди