изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:41 EEST
КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ "ЕВРОРОМА" - СЛЕДСТВЕН    
НовиниАдриан Исмаилов, роден през 1976 г. и фигуриращ в кандидат-депутатската листа на "Евророма" в Добрич, е следствен за сводничество, научи НДТ. А. Исмаилов е склонявал към проституция в Полша, което е станало причина да влезе в полезрението на компетентните органи.

От централата на партията са го помолили да се оттегли от листата, но след проверка в РИК, се е оказало, че това е невъзможно.
Другият следствен кандидат-депутат от добричките листи е Кольо П. Колев, който бе бивш началник на "ВиК" район - Каварна по време на управлението на инж. Георги Господинов. Той е единият от шестте длъжностни лица от водното дружество, които в момента са разследвани. К. Колев е на 4 място в листата на коалиция "Достойна България". Обвиненията срещу него са, че е присвоил пари от водното дружеството, с които по документи е била извършена хидро- и топлоизолацията на две помпени станции в Каварненско.
 


Сходни връзки

КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ "ЕВРОРОМА" - СЛЕДСТВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди