изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:44 EEST
ЩЕ УСПЕЕМ, ЗАЩОТО НАШАТА ПОЛИТИКА Е ОБЪРНАТА КЪМ ОБЩЕСТВОТО    
ПарламентПоредицата срещи на кандидатите за народни представители от НДСВ продължава  в откровен и конструктивен дух с избиратели от общините на Добричка област. В препълнените зали на обновените по правителствена програма читалища на селата Стожер и Карапелит хората посрещнаха  кандидат-депутатите сърдечно и с букети цветя.

. Читалищният секретар на Стожер Ярослава Василева благодари на НДСВ и конкретно на общинския координатор Георги Вълков за инвестираните 9 000 лв. за ремонт на читалищната сграда и пожела успех в предизборната кампания.

                Народният представител Енчо Малев - кандидат за втори мандат, пожела на хората залата винаги да бъде пълна, след което запозна присъстващите с акценти от програмата на НДСВ за следващите четири години. “Вторият мандат е предизвикателство за нас, каза той, защото само НДСВ може да продължи започнатото и да превърне успехите на страната в личен успех на всеки българин. Искаме хората да усетят по джоба си повишаването на стандарта.”

                Кандидатът Велислав Даскалов апелира към хората да бъдат по-инициативни, да си търсят правата и в добра координация с различните власти да реализират своите начинания. Д-р Евгения Георгиева се спря на основни моменти от социалната програма и в частност - здравеопазването, както и върху възможностите за разкриване на нови работни места в условията на подобрен инвестиционен климат.

                На срещите  Енчо Малев съобщи, че НДСВ подпомага финансово участието на самодейните състави  от двете села във фолклорния събор край Дебрене.  

 


Сходни връзки

ЩЕ УСПЕЕМ, ЗАЩОТО НАШАТА ПОЛИТИКА Е ОБЪРНАТА КЪМ ОБЩЕСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди