изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:56 EEST
ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА НДСВ ЗАРАДВА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ОТ ТЕРВЕЛСКО    
ПарламентВодачът на листата на НДСВ Даниел Вълчев дарява последната си заплата в 39-ото народно събрание на организацията на хората с увреждания в Тервел. С нея ще бъде изградена рампа към клуба, ще бъдат извършени ремонтни дейности.

 Утре от 10 часа водачът на листата на НДСВ ще открие първата Национална спартакиада на учителите и служителите в системата на средното образование в Албена. От 12 часа кандидати за народни представители от НДСВ ще гостуват на възпитаниците на СОУ “Йордан Йовков” в Генерал Тошево. Даниел Вълчев ще връчи дипломите на 39 ученици, които завършват средното си образование. Ще бъде открит и компютърен кабинет по програмата “I клас”. От 14 часа кандидатите за народни представители от НДСВ ще гостуват на фирма “Сердика”, а от 15 часа – на “Алвина”. От 19.30 часа водачът на листата Даниел Вълчев ще участва в дебат по радио “Добруджа” на тема “Добруджа – децата и младите хора – една европейска реалност”.

 

 


Сходни връзки

ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА НДСВ ЗАРАДВА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ОТ ТЕРВЕЛСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди