изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:57 EET
СТРЕЛЯХА СРЕЩУ ДИРЕКТОРА НА ТЕРИТОРИАЛНА ДАНЪЧНА ДИРЕКЦИЯ - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност Снощи около 23 часа неизвестен е изстрелял 4 куршума през прозореца в дома на директора на Териториална данъчна дирекция Добрич Тошко Тодоров, който се намира в кв. "Рилци". Единият от куршумите е минал на сантиметри от главата на едно от децата на данъчния директор.

Пристигналите на място служители на реда установили, че е стреляно със стоп-патрони, съобщи радио "Добруджа". В момента семейството на Тодоров и той самият са с охрана. По случая е образувано полицейско дознание. НДТ

ПОДРОБНОСТИ - В ЕЛЕКТРОННОТО НИ ИЗДАНИЕ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР, А В ПЕЧАТНОТО - В ПОНЕДЕЛНИК

Криминалният акт срещу Тошко Тодоров е по повод на служебните му задължения, смятат от Главна данъчна дирекция

Добрич. Главният данъчен директор Николай Попов е сигурен, че криминалният акт срещу Тошко Тодоров, който бе извършен в четвъртък към 23 часа, е по повод изпълнението на служебните му задължения, съобщиха от Главна данъчна дирекция. Изпратено е писмо до директора на НСБОП за съдействие, уведомени са главният секретар на МВР, министърът на финансите и Върховна касационна прокуратура.
Както "Фокус" съобщи, снощи към 23 часа неизвестно лице стреля с огнестрелно оръжие по прозорците на къщата на териториалния данъчен директор на Добрич Тошко Тодоров. Жилището се намира в кв. Рилци, в Добрич при вдигнати щори на първия етаж през прозореца на една от стаите са изстреляни 4 куршума, от неизвестен засега атентатор. Цялото семейство на данъчния шеф е било в стаята в момента на стрелбата, като един от куршумите е минал покрай главата на едно от децата на Тодоров.
Две са версиите по които работи РДВР Добрич, като по-вероятната е сплашване. Експертиза е показала, че стрелбата е със стоп патрони.
В момента ТДД – Добрич работи по 3 сериозни ревизии, като се предполага, че именно една от тях е причина за покушението. От РДВР Добрич са предприети мерки за охрана на Тошко Тодоров и семейството му и за предотвратяване на опити за изтичане на информация от данъчната дирекция за случаите, по които се работи.
http://www.focus-news.net/

 


Сходни връзки

СТРЕЛЯХА СРЕЩУ ДИРЕКТОРА НА ТЕРИТОРИАЛНА ДАНЪЧНА ДИРЕКЦИЯ - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди