изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:27 EEST
Славков: US блок около Рог търгува с МОК    
Спорт Един блок на директорите в МОК управлява търговията с олимпизма. Това обяви председателят на Българския олимпийски комитет и президент на Футболния съюз Иван Славков.

Според него, американски наднационални компании, които дават основните пари в МОК са предложили да бъде направен такъв блок на директорите, който да върти търговията с олимпизма. Преди имаше традиции, знаеше се кое, как, защо. Сега настъпи хаос във фамилията. Борбата е сред големите американски наднационални компании, които дават парите в МОК. Те предложили да се направи блок на директорите, който да управлява търговията с олимпизма. Те ще поръчват къде да бъдат Игрите, как да се разпределят парите… Те ще се пазарят от свое име. Според Славков вичко хубаво свършило след първия корупционен скандал с американците в Солт Лейк Сити. Тогава американците, раздали парите, били оправдани, съдът им се извинил, но на членовете на МОК – не. И дошъл хаосът. Ще пътувам за Сингапур, каза Батето.
 


Сходни връзки

Славков: US блок около Рог търгува с МОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди