изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:28 EEST
НДСВ изпреварва БСП във Варна според агенция Модус    
Парламент18,15% от варненци ще гласуват за НДСВ, сочи проучване на Агенция Модус, проведено през втората седмица на юни в морската столица. 17.9 % е подкрепата, която получава “Коалиция за България”. Данните бяха представени днес от кандидат-депутатът от варненската листа на ОДС и председател на предизборния щаб на партията в морския град Димитър Димитров.


Според проучването, 11,2% от варненци ще подкрепят коалиция ОДС, 5,2% - партията на Костов, 4,6% - коалиция Български народен съюз, 4,5% - Новото време. 1,7 % от жителите на Варна ще дадат своя глас за Коалиция на розата, а 1,1% за ДПС. 2,5% от гласовете на варненци са за двамата независими кандидати.

22,1% от варненци заявяват, че няма да гласуват, а 8,3% са колебаещите се, сочи още проучването. Според 82% от твърдо заявилите, че ще гласуват, най-добрия начин да получат информация по време на предизборната кампания са били личните срещи с кандидат-депутатите. 18 500 плакати е разлепила коалиция ОДС по време на предизборната кампания във Варна.

 


Сходни връзки

НДСВ изпреварва БСП във Варна според агенция Модус | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди