изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:40 EEST
К.Колев: В парламента ще бъдат три от "малките" партии: Новото време, ДСБ и БНС    
НовиниРеален шанс да влязат в 40 парламент имат три от "малките" партии - Новото време, ДСБ и БНС. Това прогнозира социологът Кольо Колев. Според него, трудностите при определяне резултатите при малките партии са в това, че привържениците им са регионално обособени, а не равномерно представени както на големите партии.


Той подчерта големият интерес, който предизвика върху себе си през последните седмици "Атака", но не се нае да прогнозира резултатите след 25 юни. Да се предрича дали Евророма ще прескочи 4-процентната бариера, е риск за всеки социолог, каза Кольо Колев и го обясни с емоционалния вот на привържениците и симпатизантите на тази партия.

Скритият електорат на Коалиция на розата също е причина, според него, да не могат да се прогнозират реалните й шансове. Колев обаче смята, че част от изселниците в Турция ще гласуват за хората на Томов, Тахир и Петков. Той не пропусна да отбележи, че през последните дни НДСВ решително "стапя" разликата между себе си и БСП. Но дали ще му стигне времето да вземе първото място, не може да се предвиди, каза социологът. Информацията е на БГНЕС.


 


Сходни връзки

К.Колев: В парламента ще бъдат три от "малките" партии: Новото време, ДСБ и БНС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди