изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:08 EEST
ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ПОДАРИ ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ НА ДОГОВОРА НИ С ЕС НА АБИТУРИЕНТИ    
НовиниВсеки от 39 абитуриенти от СОУ “Никола Вапцаров” в Генерал Тошево получи на диск оригиналния текст на договора за присъединяването на България към ЕС от водача на листата от НДСВ и зам.-председател на партията Даниел Вълчев.

  “От този договор ще научите всичко, което ви интересува относно признаване на дипломите и работа в други държави”, каза Даниел Вълчев след тържественото връчване на дипломите за завършено средно образование на юбилейния 50-и випуск на училището. Дипломите бяха връчени от кандидат-депутата на НДСВ Енчо Малев, който е възпитаник на СОУ “Н. Вапцаров”. Празникът на абитуриентите уважиха още кандидатите за народни представители Мима Василева, д-р Евгения Георгиева, Георги Желев, Нели Горчакова и Георги Стефанов. На младите хора Даниел Вълчев пожела успех в кандидат-студентската кампания и реализация в Европа.

“Правителството изпълни своето обещание и ние получихме 10 страхотни компютри”, каза директорката на училището Мария Едрева. Заедно с Даниел Вълчев двамата прерязаха лентата на новия компютърен кабинет в СОУ “Н. Вапцаров”. Ученици от 9, 10 и 11 класове представиха на гостите разработени презентации на различни теми. Преди това Даниел Вълчев обяви награда от 50 лева за този, който пръв открие в Интернет курса на швейцарския франк към еврото. 

“Гордея се, че в нашето училище стъпват депутатски нозе и нека този тържествен и незабравим момент остане завинаги запечатан на филмова снимка”, подкани всички Мария Едрева.  

 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ПОДАРИ ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ НА ДОГОВОРА НИ С ЕС НА АБИТУРИЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди