изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:53 EEST
ЧЕТИРИ ДЕЦА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурностТри непълнолетни момчета и жена на 30 години са ударени от микробус "Фолксваген Транспортер" на ул. "Нефтеняк" в Каварна, съобщиха от полицията.

 Произшествието е станало в събота около 22.40. Зад волана на микробуса бил 17-годишен неправоспособен водач. Ударените деца са на възраст между 13 и 15 години и са от Каварна, както и жената. В болницата в морския град е настанено за лечение с травма на крака 15-годишно момче. Няма опасност за живота му. Останалите трима са получили охлузни наранявания. По случая е образувано следствено дело.
Същия ден, но около 17.30 ч., при катастрофа в Добрич е пострадала 15-годишна пешеходка. Произшествието е станало на кръстовището между булевардите "25 септември" и "Русия". Детето е ударено от лек автомобил "ВАЗ", управляван от 25-годишен водач от генералтошевското село Василево. Пострадалото момиче е  настанено за лечение в добричката болница с травма в областта на главата и счупена ключица. Причините за катастрофата се изясняват в условията на предварително производство.
От РДВР съобщиха още, че за времето от 18 до 20 юни от служители на Първо РПУ и РПУ-Тервел, са установени петима пияни водачи на възраст между 21 и 52 години от Добрич, Варна и Тервел. Материалите по четирите случая се подготвят за бързи съдебни производства.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИ ДЕЦА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди