изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:48 EEST
ЦЕЦО ЕЛВИСА ПОЗИРА ПРЕД ФОТООБЕКТИВИ С РУСАЛКАТА ПЕТЯ МАНИКАТОВА    
ТуризъмПриключи най-голямото за летния период модно шоу "Модна фиеста Албена". Тази година Перлата на българското Черноморие бе домакин за пети пореден път, като по традиция среща тук си дадоха най-големите и известни модни къщи от цялата страна.

Гостите на комплекса имаха възможност в продължение на една седмица да се запознаят с последните модни тенденции в плажното облекло, бельото, та дори и с препоръките на корифеите в облеклото за предстоящата зима'2006. Много бяха изненадите, подготвени от екипа на Модна фиеста с продуцент Мариана Аршева, но една от най-големите атракции бе представянето на продуктите на шведската козметична фирма "Орифлейм". Демонстрациите се проведоха край басейна на хотел "Боряна" в комплекса в съботния ден и събраха множество гости. Водещ бе красивата Йоана Буковска. Гримът на манекенките от "Ивет Фешън" бе дело на Карина Захариева, като естествено за него бяха използвани продуктите на "Орифлейм".
Всички бяха приятно изненадани, когато 22-годишната манекенка Петя Маникатова излезе от морето напълно по евино облекло, като същинска русалка. След това тя се остави във вещите ръце на гримьорката Карина Захариева, която изрисува тялото й с най-модерните цветове на лятото - синьо и зелено. Докато траеше бодиартът, зрителите видяха колекциите на "Блу Поинт" - "БЛУ БИЙЧ", Маги М" ЕООД, кратка демонстрация на гел за стройно тяло от серията "Морска терапия" на Орифлейм. Строен младеж намаза с гел манекенка. След това всеки, който желаеше, можеше да опита от гела. Когато приключи бодиартът, мнозина от присъстващите пожелаха да си направят снимки за спомен с красивата русалка Петя. Сред тях бе и Цецо Елвиса.
 


Сходни връзки

ЦЕЦО ЕЛВИСА ПОЗИРА ПРЕД ФОТООБЕКТИВИ С РУСАЛКАТА ПЕТЯ МАНИКАТОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди