изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:44 EEST
НАБИРАТ ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ    
НовиниДо 15 август 2005 г. бюрата по труда в цялата страна ще приемат документи на кандидати, желаещи да работят в Германия в областта на хотелиерството и ресторантьорството, съобщиха от пресцентъра на Агенцията по заетостта.

250 души с добри познания по немски език и определена квалификация и стаж ще могат да се явят на интервю за професиите готвач, сервитьор, обслужващ персонал в заведение за бързо хранене и администратор. Одобрените кандидати ще имат възможност да работят за срок до 18 месеца по условията на междуправителствената спогодба с Германия относно заетост на работници за разширяване на техните професионални и езикови познания. Кандидатите трябва да подадат в бюрата по труда два комплекта документи: формуляр за кандидатстване на немски език, публикуван на интернет-страницата на Агенцията по заетостта на адрес www.az.government.bg, рубрика "Работа в чужбина"; автобиография на немски език, образец на която e публикуван на интернет-страницата на Агенцията по заетостта; заверено с Apostille копие на преведена на немски език диплома за завършено професионално образование/курс; документ за допълнителна професионална квалификация/специализация или курсове; нотариално заверено копие на трудовата/осигурителната книжка или Образец 30 с превод на немски език; копие на международния паспорт - 1 и 2 страница; удостоверение за владеене на немски език, издадено от Агенцията по заетостта след тест за проверка на езиковите познания. През втората десетдневка на октомври представител на Централната служба за трудово посредничество в Бон ще проведе интервю с допуснатите до събеседване кандидати. Съгласно условията на подписаната спогодба, той ще посредничи за намиране на работни места само на одобрените на интервюто кандидати. При намиране на немски работодател Агенцията по заетостта уведомява кандидата за получения трудов договор.
 


Сходни връзки

НАБИРАТ ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди