изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:34 EEST
Позлатен Мерцедес продават на търг във Франция    
Любопитно

Мерцедес клас А, изцяло покрит със златни листове, ще бъде продаден тази вечер на търг във Франция. Приходите са предназначени за организацията Репортери без граници.



Автомобилът е покрит изцяло със златни листове от компанията Фреба, специалист в областта. За създаването на уникалния модел са били необходими 3 000 24-каратови златни листа, една година проучвания и 60 часа работа. Идеолог на проекта е Жан-Кристоф Русо, директор на Фреба.

Колата е част от големия търг на уникални автомобили, с който се отбелязва 25-годишнината от първата продажба на автомобили с колекционерска стойност.

Организацията Репортери без граници припомня, че тя защитава правото на всички журналисти по света да упражняват професията си.

От началото на 2005 г. са загинали 29 журналисти, а повече от 110 продължават да са в затвора или в плен заради това, че са искали да си вършат работата. Освобождаването на френската журналистка Флоран Обена е само една от многобройните битки, които организацията непрекъснато води по целия свят. http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Позлатен Мерцедес продават на търг във Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди