изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:29 EEST
НДСВ ДАРИ КОМПЮТЪР НА ЦДГ “ПЧЕЛИЧКА”    
ПарламентКандидатите за народни представители от НДСВ от 8-ми МИР Добрич Енчо Малев, Мима Василева и Светлана Жечева дариха пълна компютърна конфигурация на ЦДГ №9 “Пчеличка” в Добрич.

Така започна изпълнението на ангажимент, поет от водача на листата и зам.-председател на партията Даниел Вълчев на среща с учители в Добрич – всички 16 детски градини да получат компютри от НДСВ. Гостите бяха посрещнати с изпълнение на Детската филхармония с ръководител Ангел Ангелов, в която отскоро се изявяват и деца от ЦДГ “Пчеличка”. “Благодаря на НДСВ, че толкова бързо изпълни обещанието си” – каза развълнувана директорката Галя Павлова и пожела успехи на партията. “Ние обещахме, поехме ангажимент и започваме да даряваме компютри от вашата детска градина, защото вие поставихте въпроса. От утре даряването на компютри продължава поетапно и в останалите детски градини” – каза Енчо Малев. С голямо вълнение той изслуша разказа на директорката за успехите на детското заведение, тъй като и двете му дъщери са го посещавали. Галя Павлова с гордост показа три поздравителни писма, получени в ЦДГ “Пчеличка” от премиера Симеон Сакскобургготски във връзка с различни прояви на Детската филхармония”Аз съм убеден, че НДСВ ще играе решаваща роля в следващото управление. За да има България такъв международен имидж заслуга има само  премиера” – категоричен бе Енчо Малев.  

 


Сходни връзки

НДСВ ДАРИ КОМПЮТЪР НА ЦДГ “ПЧЕЛИЧКА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди