изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:08 EEST
Парламентарните избори и Добруджа    
Парламент    В хода на предизборната кампания нашите съграждани многократно и с основание поставяха въпроса за формиране на добруджанско лоби в новия парламент. Печалният опит от разединените действия на народните представители от нашия регион през последните 15 години кара днес всички добруджанци

      да бъдат далеч по-взискателни по отношение на защитата на интересите на нашия, сякаш забравен от държавата, български край. За 15 години ние, добруджанци, твърде рядко виждахме и чувахме нашите представители да защитят интересите на региона от парламентарната трибуна.

         Твърде  рядко виждахме нашите депутати сред нас.

         Твърде  рядко те се ангажираха с решаването на наболелите проблеми на нашия край.

         Твърде рядко те отчитаха пред нас,техните избиратели, своите действия или бездействие.

         Време е това да се промени!

         Време е гласът на Добруджа да бъде най-после чут!

         Време е идеите, вижданията, предложенията, обещанията, които сега щедро се дават, най-после да се отразят положително върху нелекия живот на обикновените хора в Добруджа.

            ”Коалицията на розата”счита,че е необходимо всички кандидати от различните политически сили още веднъж ясно и твърдо да заявят пред избирателите своите ангажименти за бъдещето на Добруджа.

         Нашата категорична и принципна позиция по отношение на бъдещите депутати- народни избраници от пренебрегвания досега добруджански регион се свежда до следното:

         Преди всичко - да си депутат от Добруджа означава да си представител на всички добруджанци,а не само на гласувалите за теб;

         На второ място - да си депутат от Добруджа означава да виждаш и по-важното-твърдо да отстояваш интересите,мястото и позициите на Добруджа при решаването на общонационалните задачи;

         И накрая - да си депутат от Добруджа означава да имаш куража и смелостта да се противопоставяш и дори да се опълчваш срещу ръководството на собствената си партия заради каузата на Добруджа.

         Защото партиите са много, а Добруджа е една!

         Работата на депутатите от нашия регион  в новото българско народно събрание за нас, представителите на “Коалиция на розата” под  номер 11 в интегралната бюлетина, е преди всичко морален ангажимент към Добруджа.

         Нека новите народни представители поемат тази нравствена отговорност.

         Нашата Добруджа го заслужава!

 

Димо Иванов

Водач на листата на “Коалиция на розата”

В   VIII  многомандатен избирателен район

 


Сходни връзки

Парламентарните избори и Добруджа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди