изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:08 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Вчера кандидат-депутатът от ДПС Б.Талип посети жителите на селата М. Смолница, Смолница, Козлодуйци. Вечерта водачът на листата Н. Каил, заедно с други кандидати посетиха Божурово.

Динчер Хаджиев и Н. Ахмед направиха обиколка в Каварна, Ген. Тошево, Септемврийци. Днес водачът на листата Нихат Кабил ще се срещне с общинския съвет на Белия град, като по време на срещата ще подпомогне инфраструктурния проект на община Балчик за 21 млн. евро по програма ИСПА. Симпатизанти и членове на ДПС ще проведат среща с избиратели от село Загорци. М. Мустафов днес ще се срещне с живеещите в селата Вранино, Раковски и Българево, където ще има концерт, на който ще присъства и колегата му Ал. Сурталов.
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: От 9 ч. днес водачът на листата на ОДС Николай Младенов и кандидатите за народни представители Павел Павлов, Милена Иванова и Антония Димчева ще се срещнат с работници и служители на заводите "Хан Кардам" и "Ловит" в Генерал Тошево. От 11 ч. кандидатът за народен представител и директор на ЕГ "Гео Милев" Милена Иванова ще участва в раздаването на дипломите на випуск 2005 на езикова гимназия.
В 12 ч. кандидатите за народни представители от ОДС ще посетят "ЗАВН", а от 15.30 часа ще се срещнат със служители на фирма "Сплендид". Водачът на листата на ОДС Николай Младенов и кандидатите за депутати Павел Павлов и Милена Иванова ще се срещнат с добрички учители в залата на "Общината" в 17 ч. От 18 ч. са предвидени посещения в Генерал Тошево и Шабла.
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": В 11 часа днес водачът на листата на "Коалиция за България" Николай Камов ще присъства на връчването на дипломите в ЕГ "Гео Милев". По-късно той ще се срещне с лекарите от МБАЛ гр. Добрич, където ще бъде и д-р Желязко Железов. В 15 часа Николай Камов и Ясен Пенчев ще посетят организацията на слепите по бул. " Русия " 88, а от 17 часа Николай Камов ще има среща с жителите на Каварна.  
Днес от 19:15 часа първите трима в листата на коалицията ще разговарят с жителите на жк "Христо Ботев". Срещата с избирателите ще бъде на пазара в квартала. Кандидати за народни представители ще се срещнат с избирателите от селата Соколово, Сенокос, Жегларци и кв. Рилци.
НДСВ: Кандидатите за народни представители Мима Василева и Нели Горчакова ще се срещнат днес от 10 часа с жителите на с. Крупен. От 13.00 часа д-р Евгения Георгиева и д-р Георги Желев ще гостуват на детска ясла "Пролет". От 13.00 часа Енчо Малев и Велислав Даскалов ще дарят компютър на ЦДГ №17. Час по-късно компютър ще получи и ЦДГ №20. От 17.30 часа Светлана Жечева и Коста Георгиев ще гостуват на ЦДГ №17. В същия час Енчо Малев и Велислав Даскалов ще се срещнат с представители на арменската общност в Добрич. От 18.00 часа д-р Евгения Георгиева и д-р Георги Желев ще разговарят със здравни работници в ресторанта на хотел "България". От 18.30 часа Мима Василева и Нели Горчакова ще се срещнат с жителите на с. Могилище. От 20.00 часа Енчо Малев и д-р Георги Желев ще присъстват на откриването на обновеното читалище в с. Житница. В същия час д-р Евгения Георгиева, Светлана Жечева и Георги Стефанов ще се срещнат с жителите на с. Преселенци.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди