изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:08 EEST
Красавици тичат в гората в борба за туристическа корона    
Мис & Мистър С необичаен конкурс за красавици бе отбелязана 46-та годишнина от излизането на първия вестник на Българския туристически съюз, вестник "Ехо", и възстановяването на традицията за празника на 100-те национални туристически обекта.



Патрон на празника беше Министърът на спорта Васил Иванов – Лучано, който обаче пропусна проявата заради активната си предизборната кампания.

Кандидат миските за титлата Мис „Ехо“, който се провежда за втора поредна година, се състезаваха в два тура в комплекса на хотел "Три Буки", разположен сред живописната Осоговска планина в близост до Кюстендил.

В конкурса взеха участие 22 момичета от Кюстендил и модна агенция „Ексграунд“.

В първата част красавиците се превърнаха в истински туристки и трябваше да покорят специално горско трасе с раница на гърба, състезавайки се за време.

Освен това девойките минаха и още няколко етапа изпитания, сред които туристически крос с преминаване над басейн, дартс, волейбол и футбол. Една от кандидатките дотолкова се разгорещи, че скочи преднамерено в басейна, превръщайки конкурса в „Мис мокра фланелка“.

И трите победителки в туристическата част закономерно станаха момичетата от Кюстендил, които явно бяха по-добре тренирани планинарки.

Вечерната част на конкурса бе водена от ослепителната Нели от предаването "Огледала". Мис „Ехо“ стана Станислава Колева. Любимка на публиката обаче стана сексапилната Теодора Андреева, която получи като специална награда от шефката на „Ексграунд“ Вера Тинкова правото да участва във финала на престижния конкурс "Супермодел на България 2005“ в края на август.

Александър Иванов

Победителката Станислава Колева (първата снимка отгоре надолу) с короната на "Мис Ехо". Любимката на публиката, ослепителната Теди Андреева, позира специално пред нашия обектив. Същото направиха и още две кандидат-миски. Водещата Нели от "Огледала" засенчи по сексапил участничките в конкурса. Кандидат-миска прекосява басейна, като част от турситическия крос. Снимки: Tialoto.bg, Булфото

 


Сходни връзки

Красавици тичат в гората в борба за туристическа корона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди