изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:46 EEST
Д-Р ГЕОРГИ ЖЕЛЕВ: А ДА УЧАСТВАШ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ – ГЛАСУВАЙ!    
Парламент“Единственият начин да участваш в управлението на България е да отидеш и да гласуваш. Иначе се получава така, че някой друг решава вместо теб”. Това каза вчера на среща с колектива на детска ясла “Пролет” в Добрич кандидатът за народен представител на НДСВ и областен координатор на партията д-р Георги Желев.

Д-Р ГЕОРГИ ЖЕЛЕВ: А ДА УЧАСТВАШ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ – ГЛАСУВАЙ!

 

Директорката на детското заведение Кина Драгнева разказа на гостите – кандидат-депутатите д-р Евгения Георгиева и д-р Георги Желев, за добрите условия, при които се отглеждат децата, благодарение на настоящия кметски екип. “Доскоро ръководителите на детски ясли ходехме и просехме от дарители, унижаваха ни, за да нахраним децата и да ги гледаме здравословно. Сега децата са нахранени. При спонсори ходим само за екстри – за да сложим красиви тапети, ламиниран паркет във физкултурния салон” – каза Драгнева. Тя допълни, че за първи път общината е заделила по 100 лева за облекло за всички, работещи в детската ясла. “Никога не е било така – улиците се асфалтират, направи се осветлението. Може ли някой да си затвори очите и да каже, че не е така” – допълни Драгнева. Тя постави един от основните проблеми на детското заведение – пропадането на сградата. Стана ясно, че по “Красива България” ще бъдат получени 50 000 лева. С тях ще се реши част от проблема – ще бъде изкарана извън сградата парната инсталация и така няма да има води, които да подкопават основите й.

Радвам се, че оценявате добрите стъпки, които бяха направени от правителството през последните четири години, каза д-р Евгения Георгиева. Тя даде няколко примера за отговорното отношение на управляващите към българското образование – осигуряването на закуска и чаша топло мляко за най-малките ученици, безплатни учебници до 4 клас, компютърни конфигурации за всички училища. “Правителството прави така, че нашите деца да станат едни съвременни и модерни хора”, допълни д-р Георгиева.

 


Сходни връзки

Д-Р ГЕОРГИ ЖЕЛЕВ: А ДА УЧАСТВАШ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ – ГЛАСУВАЙ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди