изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:04 EET
ДЕТСКИЯТ ФУТБОЛ В ДОБРИЧ ИМА СВОЕТО БЪДЕЩЕ    
ПарламентБлагодарение на навременната намеса на водача на листата на “Новото време” г-жа Даниела Пеловска трите детски отбора на “Добруджа” имат шанса да участват равностойно на международния футболен турнир “Алиот”. 

 Младите ни футболни надежди са настанени в почивната база на г-жа Пеловска в Кранево и са им предоставени всички условия, за да могат да се съсредоточат в играта и победите на терена. Грижите на г-жа Пеловска за детския футбол датират от пет години, от създаването на “Добрич 2000” – детският футболен отбор, който по-късно се вля в редиците на “Добруджа|”. От тогава г-жа Пеловска подпомага амбициозните момчета с екипи, топки, възможност за летни лагери и тренировки. На въпроса защо прави тези жестове, г-жа Пеловска отговори: “Всяко дете трябва да има своя шанс за развитие. Още повече, когато – в това страшно за младите хора време, то е насочило своите усилия към спорта – тоест – към здравето, амбицията и успеха… А всеки, който има финансовата възможност, е просто длъжен да подаде ръка на тези талантливи деца. Те са нашето бъдеще…”

Всъщност, финансова помощ  от водача на листата на “Новото време” в Добрич са получавали и много други спортни дарования. В момента в нейната почивна станция в Кранево се провежда и международен турнир по шахмат за деца.   

 


Сходни връзки

ДЕТСКИЯТ ФУТБОЛ В ДОБРИЧ ИМА СВОЕТО БЪДЕЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди