изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:33 EEST
"КАЛИАКРА" ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА СИ ЗА "Б" ГРУПА    
Спорт  Отборът на "Калиакра" започна подготовката си за първенството на "Б" група. Както е известно, каварненските футболисти завършиха на трето място в първенството на Североизточната "В" група и заслужиха правото да играят във втория ни ешелон.

30 състезатели взеха участие в първата тренировка на тима. Сред тях бяха и няколко момчета от школите на варненските клубове "Спартак" и "Черно море". Началото на подготовката ще пропусне опитният защитник Стефан Славов, който заедно с треньора на тима Радостин Трифонов е на изпити в Национална спортна академия. Наставникът на каварненци ще отсъства до четвъртък. Дотогава тренировките ще се ръководят от вратаря Добрин Добрев. Феновете на футбола в морския град очакват с нетърпение началото на първенството и това е напълно разбираемо - след 20-годишно прекъсване Каварна отново има отбор в "Б" група. Освен това съперник в първия кръг ще бъде не кой да е, а съставът на "Спартак" /Варна/, който до миналата година се състезаваше в "А" група. Можем да очакваме, че обновеният стадион в Каварна ще се напълни с толкова публика, колкото отдавна не са виждали доста от отборите в професионалните ни групи. 

 


Сходни връзки

"КАЛИАКРА" ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА СИ ЗА "Б" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди