изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:04 EEST
КАНДИДАТИТЕ ЗА ГИМНАЗИИ ДНЕС РЕШАВАТ ЗАДАЧИ    
Образование670 ученици от областта са заявили участие в изпита по математика. Той ше започне в 9 ч. и ще продължи три часа


Днес е изпитът по математика за кандидатстващите след 7 клас. 670 ученици от областта са подали заявления за явяване, каза за НДТ Йорданка Тенева от Инспектората по образование. Изпитът ще се проведе в три училища в Добрич - СОУ "П.Р.Славейков", Езикова гимназия "Гео Милев" и ОУ "Стефан Караджа" и ще започне в 9 ч. Тийнейджърите ще имат три часа, за да се справят с математическите задачи.
На 29 юни ще се състои изпитът за проверка на способностите по хореография. Предния ден е тестът за училищата по спорт и изкуства. Оценките от приемните изпити за кандидатстване в профилирани училища след 7 клас ще бъдат изнесени в срок до 4 юли. Оценките ще могат да бъдат проверени и на интернет-страницата на Министерството на образованието и науката с трите имена и входящия номер на ученика.
От 5 до 8 юли ще се подават документите за участие в първия етап на класиране. Списъците с приетите от този етап ще бъдат обявени до 12 юли. Записването на приетите на първо класиране ученици и подаване на заявления за втори етап ще става от 13 до 15 юли. Резултатите от втория етап на класиране ще бъдат обявени до 18 юли, а записването ще е от 19 до 21 юли. До 25 юли ще бъдат обявени записалите се ученици от второто класиране и незаетите места след него. За участие в третия етап на класиране документи ще се подават на 26 и 27 юли. Списъците на приетите ученици след третия етап на класиране ще бъдат обявени на 28 юли, а записването ще е на 29 юли и 1 август. Записалите се ученици след третия етап и незаетите бройки след него ще бъдат обявени на 2 август. Както и досегаq незаетите места след трети етап на класиране ще бъдат попълвани във всяко училище със заповед на директора до 2 септември.
 


Сходни връзки

КАНДИДАТИТЕ ЗА ГИМНАЗИИ ДНЕС РЕШАВАТ ЗАДАЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди