изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:00 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Водачът на листата Нихат Кабил и вторият в листата д-р Е. Хаджиев вчера се срещнаха с работещите в "Пластхим" - Тервел. И. Абил, Ж. Стоянов и общинският председател Ф. Мюмюн гостуваха на "сюнет" в Поп Груево, Божан, Градница, Зърнево.

 Б. Талип и членове на ДПС посетиха жителите в Стожер и Царевец, където направиха дарения на социално слаби жители. Късно снощи бе проведена среща с гласоподаватели в Крушари. Днес от 20.30 ч. в Летен театър - Добрич, ще се състои митинг-концерт с участието на Иво Папазов - Ибряма, което ще е и официалното закриване на предизборната кампания на Движението за права и свободи.
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: Днес водачът на листата за Добрички регион Николай Младенов ще присъства на протеста на жителите на община Крушари заради лошите пътища. Непосредствено след това Н. Младенов, заедно с втория в листата на ОДС - Павел Павлов, ще се срещне с ръководството и работниците на "Хан Кардам" и "Ловмит" в Ген. Тошево. От 15 ч. е предвидена среща на кандидат-депутата Павел Павлов с колектива на добричката фирма "Жакард". А вечерта предстои закриване на предизборната кампания в Каварна.
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": В 8.30 часа днес водачът на листата на "Коалиция за България" в VIII Добрички многомандатен избирателен район Николай Камов ще се срещне с колектива на "Жилфонд-инвест" и ДЗИ. Днес в 18.30 часа ще бъде закрита предизборната кампания на "Коалицията за България" в Каварна, а с концерт от 20.30 часа на пл. "Свобода" коалицията официално ще закрие кампанията си и в Добрич. По-рано, от 19.00 часа в с. Божурово музикална група "Шуварите" ще изнесе концерт за избирателите там, а от 21 часа ПФА "Добруджа" ще се грижи за настроението на хората в село Коларци.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди