изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:55 EEST
Арменската общност благодари на НДСВ за обновения си храм    
Парламент

Емоционална среща с арменската общност проведоха кандидат- депутатите от листата на НДСВ Енчо Малев и Коста Георгиев миналата вечер. С незабравимите стихове на Яворов се обърна към домакините Енчо Малев, като ги увери в особените симпатии, които храни към тях, разказвайки  за свои истински приятелства с хора от етноса.



Оник Гюлиян, председател на общността, изрази благодарност към местното и държавно ръководство, което на практика е доказало грижата си за културното и духовно развитие на арменците: по инициатива на НДСВ и по правителствена програма е одобрен и изпълнен проект за ремонт на църквата им в града, на стойност 15 000 лв. Храмът има 175 годишна история и досега никой от предишните управници не е взимал така присърце това отдавнашно желание на арменските ни съграждани. Не можем да не признаем много добрите неща, които реализира управлението на НДСВ в последните години – подчерта О. Гюлиян, който е и общински съветник,- и препоръча бъдещите депутати от Добрич да загърбят теснопартийните си интереси и да лобират в името на просперитета на Добруджа.

         Присъстващите на срещата споделиха тревогата си от обезлюдяването на града и призоваха следващото правителство да работи така, че да задържи младите хора в България.

         За социалната политика, част от която изпълнява и БЧК, и за бъдещи законодателни инициативи говори Артюн Еринозов, директор на Областния съвет на организацията.

         В отговор кандидатът за втори мандат Енчо Малев се спря на акценти от предизборната програма на НДСВ. Разясни вижданията си за добър синхрон в  посока  активизиране на  неправителствени органвизации, структури на държавни институции и местна власт, които заедно с бъдещите народни представители, обединени от една цел- доброто бъдеще на Добрич и региона,  биха успели да реализират управленските приоритети на НДСВ, без което няма да мине следващото управление на България.

 


Сходни връзки

Арменската общност благодари на НДСВ за обновения си храм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди