изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:47 EEST
ВОДАЧЪТ НА листата НА НДСВ ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ЩЕ ДАДЕ СТАРТ НА ЖЪТВАТА В ДОБРУДЖА    
ПарламентВодачът на листата на НДСВ за Добрич Даниел Вълчев и останалите кандидат-депутати ще дадат старт на жътвата в Добруджа, днес от 12 часа. Четири  комбайна едновременно ще зажънат в с. Захари Стояново, община Шабла.

Даниел Вълчев и кандидатите за народни представители от НДСВ ще бъдат посрещнати от певиците на ансамбъл “Добруджа” с песента “Мило ми е, мамо”, а танцьори ще изпълнят традиционния танц “Добруджански ръченик”.  Даниел Вълчев ще получи от най-възрастния жътвар първия сноп класове, който по традиция се  ожънва със сърп.

От 14 часа НДСВ организира съревнование  по омесване на традиционна добруджанска погача. Срещу отбора на кандидатите за народни представители, водени от водача на листата и зам.-председател на НДСВ Даниел Вълчев, ще се изправи екип на добруджански баби. Това са Стоянка Георгиева, Донка Митева, Радка Стоянова, Жечка Ангелова, Мария Илиева и Петранка Пенчева. Състезанието по омесването на погачите ще е в двора на църквата “Света Троица” в Добрич. Докато надпреварата тече,  добруджански песни ще огласят Божия храм, а именитите баби ще имат възможност да разкажат на кандидатите за народни представители и любимите си рецепти.

Вечерта от 21 часа с концерт на площад “Демокрация” на музикалните таланти на Добруджа и световноизвестният оркестър “Ъндърграунд” НДСВ ще закрие предизборната си кампания.   

 


Сходни връзки

ВОДАЧЪТ НА листата НА НДСВ ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ЩЕ ДАДЕ СТАРТ НА ЖЪТВАТА В ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди