изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:30 EEST
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "РУСАЛКА" ДОМАКИНСТВА НА СИЛЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС    
СпортАТП-България организира първия професионален тенис турнир за мъже и жени у нас

 

Първи професионален турнир по тенис за мъже и жени организира Асоциацията на професионалистите тенисисти в България, която бе създадена през 2000 година. Състезанието с общ награден фонд 4000 лева ще се проведе от 27 юни до 1 юли в черноморския ваканционен клуб “Русалка”.

До момента участие са потвърдили 27 мъже и 16 жени. Сред тях са и трима от играчите ни с точки за световната ранглиста на АТП – Симеон Иванов (1259-и в класацията), Тихомир Грозданов (1329-и) и Кирил Димитров (1329-и). Основната схема при дамите се оглавява от състезателката на “Левски” Таня Германлиева, която е втора в женската ранглиста на България.

Премията за победителите на сингъл е 500 лева, а финалистите ще получат по 300 лева. Ще бъдат организирани и турнири на двойки и смесени двойки. Партньори на предстоящия "Про Турнир" са Минерална вода “Девин” и бирата “Туборг”.

Секретарят на Асоциацията на тенисистите- професионалисти в България Георги Семерджиев заяви, че организацията планира да проведе поне още два турнира за мъже до края на годината. Досега АТП-България се занимаваше основно с турнири за юноши и девойки.

 

 


Сходни връзки

ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "РУСАЛКА" ДОМАКИНСТВА НА СИЛЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди