изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:10 EEST
ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА ПОКРИВА НА ЧИТАЛИЩЕТО    
ОбществоПриключил е ремонтът на покрива на читалище "Йордан Йовков" в Добрич, който бе реализиран чрез проект, спечелен по линия на малките демонстрационни проекти пред областната администрация и Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Това съобщи за НДТ председателката на читалищното настоятелство Юлия Дрекова. Проектът е бил на стойност 15 000 лева. Извършен е цялостен ремонт на покрива, подменен е изолационният материал. Ако това не беше сторено, поради течове е имало опасност да бъдат унищожени ценни екземпляри в хранилището на читалищната библиотека.
В края на тази седмица в читалището ще бъдат проведени изпитите за бакалавърска степен по специалностите "Германистика" и "Англицистика". Става въпрос за дистанционното обучение на Нов български университет. Ще бъде проведен и изпитът за австрийски сертификат, за който права също има НБУ. С този документ се счита за издържан приемният изпит за всички австрийски учебни заведения, подчерта Ю. Дрекова.
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА ПОКРИВА НА ЧИТАЛИЩЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди