изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:58 EET
"НАШЕ ЛЯТО" ЩЕ ЗАБАВЛЯВА ЗА ВТОРА ГОДИНА ДЕЦАТА НА ТЕРВЕЛ    
ОбразованиеЗа втора поред година ще се реализира ваканционната програма "Наше лято" в град Тервел, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

Неин организатор е Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. "Целта е да се ангажира свободното време на децата от Тервел и да се провокират творческите им заложби" - коментира Д. Илиева.
В тазгодишната ваканционна програма са предвидени 18 мероприятия. Някои от тях са забавлявали учениците и през миналото лято - изработване на карнавални костюми и маски за "Весел карнавал", направа и състезания с хвърчила, семинар на тема "Зависимостите в тийнейджърска възраст". Има и нови прояви - състезание между деца и родители, викторина на тема "Суха река", както и забавни игри, които целят да започнат учениците с пътните знаци и движението по пътищата.
Програмата "Наше лято" ще се реализира през юли и август. Официалното й откриване ще бъде на 30 юни с концерт пред фонтана в центъра на Тервел. В него ще се представят индивидуални изпълнители от СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич и деца от Тервел, които посещават Кабинета за проблемите на детската личност. Първото мероприятие от програмата - семинарът, е на 1 и 2 юли. За всички участници в "Наше лято" е предвидена еднодневна екскурзия до Каварна през последната седмица. През миналото лято във ваканционната програма се включиха 40 деца от Тервел, очакванията са тази година те да са повече, сподели Д. Илиева.

 


Сходни връзки

"НАШЕ ЛЯТО" ЩЕ ЗАБАВЛЯВА ЗА ВТОРА ГОДИНА ДЕЦАТА НА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди