изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:46 EEST
СТЕФАН ПЕТКОВ ЧАКА ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ ТОДОРКА РУСЕВА    
Спорт

На ринга в Пловдив ще се боксират две сестри от БК "Добрич"



В Пловдив днес започва републиканският личен и шампионат по бокс за жени. Сутринта ще бъде кантарът за състезателките, а в 10 часа домакините ще теглят жребия.

Боксов клуб "Добруджа" с треньор Стефан Петков ще се включи в шампионата с 6 състезателки. На ринга ще се качат Керанка Пантелеева, Гюлфер Хасан, Неджмие Хасан, Севдалина Методиева, Станка Радева и капитанът на тима Тодорка Русева, която ще бъде водач на отбора. "Момичетата са добре подготвени. Очаквам поне три от тях да се класират в първата тройка в своите категории. Надявам се Тодорка, която е по-опитната в отбора, да достигне до първото място. От жребия зависи дали и останалите ще се преборят за отличия от по-благороден метал.

Както вече ви информирахме, клуб "Добруджа" с треньор Михаил Георгиев ще се представи с три боксьорки - Велина Монова, Радостина Христова и Светлана Каменова. Водач на групата ще бъде треньорът в клуба Валентин Йорданов.

 


Сходни връзки

СТЕФАН ПЕТКОВ ЧАКА ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ ТОДОРКА РУСЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди