изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:51 EEST
ПРОЛИВЕН ДЪЖД В ПЛОВДИВ ОТЛОЖИ СТАРТА НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ    
Спорт

В Пловдив не можа да стартира държавният шампионат по тенис за момичета и момчета до 12-годишна възраст. Причина за това бе проливният дъжд, който вчера се изля над Града на Тепетата. Така първите мачове от основните схеми при момчетата и момичетата ще бъдат днес.



Както вече ви съобщихме, за медалите ще спорят три ракети на "Изида" - Димитър Петров, Десислава Стоянова и Макси Вичева. От треньора на добричкия тим Илия Атанасов разбрахме, че днес ще бъде теглен жребия за основната схема на двойки. Вече са ясни съперниците на нашите за индивидуалния турнир. В 8.30 часа днес Макси излиза срещу поставената под номер 1 в схемата Борислава Ботушарова от Пазарджик, а по-късно Деси ще играе с Ралица Диканска от Левски. Седмият в схемата при момчетата Митко ще спори с Ермин Дормуш от Асеновград. В квалификациите 72 момчета спореха за 4 места в основната схема, а при момичетата 56 атакуваха четирите позиции. От специалистите разбрахме, че държавният шампионат е изключително силен, тъй като в Пловдив са най-добрите ракети на България. Да се класира квалификант за основната схема се равнявало на победа в турнир III категория. За съжаление, тримата представители на "Изида" и Стефан Трифонов от Каварна са единствените състезатели от Североизточна България.

В турнира по двойки Деси и Макси са един тандем при момичетата, а партньор на Митко е ракета №1 на Каварна в тази възрастова група Стефан Трифонов, който е сред водещите тенисисти у нас при 12-годишните.

В София се провежда силен международен турнир за състезатели до 16-годишна възраст. 13-годишният Владислав Матеев от "Изида" отстъпи на Илиян Начев от "Славия Бомел" с 6:4, 6:1, а Михаил Атанасов играе днес мач от основната схема. Негов съперник ще бъде Емил Василев от "Левски". НДТ

 


Сходни връзки

ПРОЛИВЕН ДЪЖД В ПЛОВДИВ ОТЛОЖИ СТАРТА НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди