изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:07 EEST
Лили от Ел Ей: Сексът ми действа мотивиращо да изглеждам добре    
НовиниНа срещата, в скрито от жегите столично заведение, пристигнах около 10 минути след уговорката, с надеждата Лили да не си е тръгнала вече.


   За щастие се оказа,че в момента тя е в задръстване, което пък ми предостави чудесната възможност да си поприказвам с нейната очарователна PR-ка – Лора, която вече бе на уреченото място. Признавам си, че я познавам от преди това и в следващия четвърт час пробвах да й обясня защо трябва да дойде на море с мен.

Тъкмо плановете ми почти се нареждаха, беше настъпил най-важният момент преди окончателно Лора да реши, че аз съм нейният билет за лятна почивка, когато в заведението влетя Лили. С вечната си усмивка на уста, тя ни обясни, че се е борила геройски за място за паркиране в центъра на София и то в пиков час от делничен ден.

Поръчваме си разхладителни напитки и започваме лек приятелски разговор, който записваме на зелено дигитално диктофонче. Лили се влюбва в него от пръв поглед и обяснява, че зеления му цвят й действа много успокояващо. Аз обещавам да й намеря същото, но с присъщия си шеговит тон тя пита дали все пак няма розови на цвят.

Наскоро смени продуцентския екип. Защо?

Да, смених си продуцентския екип, защото имахме творчески различия. Сега се продуцирам сама, защото смятам, че така най-добре мога да намеря себе си.

Означава ли това, че ще смениш и сегашния си псевдоним Ли-Ли?

На този въпрос ще отговоря по-късно. ( PR-ката и Лора се подсмихват, което значи, че или са замислили нещо, или ме пращат за зелен хайвер-бел.ред.)

Имаше няколко подготвени за издаване песни. Сега след като смени продуцента какво смяташ да правиш, ще ги издаваш ли?

Не, сега правя други песни с Мага. Вече имаме готово парче, даже след малко ще видя какъв е и текста (смее се, бел.ред.).Да ти кажа ли какъв стил е?

Да!

Чалга. (смее се, бел.ред.). Не, шегувам се. Мисля ,че ще е по-различно от всичко, което съм правила досега. И различно от това, което има на българския пазар. Може би досега никой не е имал смелост да направи нещо толкова близо до западната музика, да не кажа американската музика.

Ще има ли етно мотиви?

Не, няма да има.

Мислила ли си какъв ще е клипът?

Клипът ще го снимаме с режисьора Валери Милев, някъде около средата на месец юли. Нямаме още идея какво ще е. Валери мисли сценария и всичко останало. Очакваме от него идея, но все пак първо трябва да запиша парчето и после ще мислим.

По-трудно ли ти е сега, когато започваш самостоятелна кариера от преди, когато беше част от дует „Ел Ей“?

По-трудно не бих казала, донякъде по-лесно е дори, защото няма с кой да се съобразявам. Един дует съществува много по-трудно, и като отношения, и като изграждане на цялостна концепция.

От тази гледна точка ми е по-лесно, може би ми е по-трудно, защото досега бях свикнала да има още някой до мен на сцената и да знам, че когато падна аз, ще има кой да падне с мен.(смее се, бел. ред.).

Единственото си участие на което паднах, беше на промоцията на „Ден и Нощ“, ама това няма да го пишете! Ако Ася тогава беше там, щеше да падне заедно с мен. Сигурна съм. (пак смях, бел.ред.).

В момента работиш с Мага. Ася също работи с Мага. Не те ли притеснява , че и двете работите с един и същи човек и може да има сходен резултат?

Не. Много хора работят с Мага. Но парчетата му наистина имат характерен стил . Повечето се разпознават по това, че стават хитове. Той има способността да усеща изпълнителя. Ние с Ася сме адски различни и той ни е усетил по различен начин, затова и песните са ни различни.

Появиха се слухове, че смяташ да записваш парче с Руши Видинлиев?

А?!?!(изненадано, бел. ред.). Кой ти го каза това? Няма нищо такова. Засега нямам идея да правя дуети, предпочитам да ми стартират първо нещата както трябва. След това ще мисля за дуети. Засега изобщо не съм мислила.

Участва ли в предизборната кампания?

Да, имах около 20 концерта в цялата страна. Пях за “Коалиция за България”. Благодаря им , че ме поканиха, защото това беше един нужен опит за мен и за началото на соловата ми кариера.

Още ли караш онзи Опел Тигра, с който имаше неприятен инцидент?

Да, временно карах друга кола докато ми я оправят, но сега си я карам пак.

Навремето каза, че ще запишеш песен, в която ще опишеш неприятния инцидент. Още ли смяташ така или вече ти мина?

Не, мина ми. Бях изплашена в началото, за това си мислех така, но тъй като песента щеше да е доста песимистична и нямаше изобщо да отговаря на моята личност.

Тренирала си художествена гимнастика. Кой ти беше любимият уред? Аз залагам на бухалки.

Не, бухалките са ми втория по любимост. Най-обичам въжето, което е един от най-скучните уреди, но ми беше най-лесен. Може би бях най-добре технически на него. Най-мразех топката, която е един от най-сложните уреди в гимнастиката. Тежка е, хлъзга се, изплъзва се и лесно се изпуска, но бухалките са готини.

Ти си била индивидуална изпълнителка или?

И индивидуална, и ансамбъл. Първо бях индивидуално и станах републиканска шампионка, после се прехвърлих в ансамбъл.

След това обаче имах тежка контузия, изкривяване на прешлени от тежко падане от въртележка и се наложи да играя ансамбъл, защото гъвкавостта ми намаля. В ансамбъла обаче знаех, че повече няма какво да постигна от това, което съм постигнала, и се отказах.

Кой ти беше треньор?

Много треньори съм имала. В началото дори бях при Нешка Робева на "Герена", след това при Антоанета Занкова в "Славия" и след това отидох в "Левски Триадица" при Валя Ганева.

Сега, с какво поддържаш форма?

С фитнес. Ходя в един фитнес в Лозенец от две години. Там инструкторите са много добри. Но само фитнеса нищо не прави. Трябва диети и много ограничавания.

Някакви други спортове?

Ходя на плуване от университета ми по принуда. Един колега ми прави компания. Казва се Стоян Михалев (смее се, бел.ред). Ние с него заедно учим политика.

Вече спряхме да ходим, защото сме в сесия. Иначе имам шестица по плуване, а в началото дори не можех да си потапям главата без да си държа носа запушен с ръка.

А къде учиш?

В НБУ, Международни отношения и политика с английски и немски. Иначе говоря и иврит, но тъй като няма с кой да се упражнявам, по-скоро вече само го разбирам.

Като каза диети, спазваш ли някакви диети?

Не спазвам никакви режими на хранене, освен че не ям сладко и пия много фрешове. Понеже нали трябва да пия много вода, а аз не обичам вода, я замествам с много фрешове. Ям много плодове и зеленчуци. Това е от два месеца. Преди това си позволявах и сладко да ям, но понеже сега е лято – спрях.

Да не би забраната за сладко да е останала от времето на художествената гимнастика?

Не, напротив. Тогава ни караха задължително да ядем сладки неща. Но пък тогава ни ограничаваха солените и тестените неща.

Има ли някакво ястие, което ти е любимо?

Ами да. Купувам си скариди и ролца от раци и ги поръсвам със синьо сирене. Много е вкусно. Веднъж цяла седмица ядох само това. Обичам пъпеш или диня с мед или тънко нарязана диня със синьо сирене и отгоре мед – страхотно е.

А според теб, сексът помага ли за поддържането на фигурата?

Да.

Защо?

Дори да го погледнем чисто физически, това си е изгаряне на калории и стягане на мускули. Особено ако си отгоре. Така че жените, които искат да отслабват, да седят повече отгоре.

Така се стягат бедрата. Виж аз какви стегнати бедра имам. (смее се, бел. ред.). На чисто психическа основа действа в зависимост от личността. На мен лично ми действа мотивиращо да изглеждам добре. Разбира се, всичко е окей, ако съм с човека , който искам.

А как поддържаш кожата на лицето си?

Ходя в едно козметично студио, но само за допълнителен ефект, като хидратиране и матиране, иначе полагам грижи, като добре го измивам сутрин и вечер с всякакви стъпки ... при мен са пет стъпки (дружен смях, бел. ред.). Но не е нужно чак да се прекалява. Все пак аз съм на 20 години и още нямам нужда да ходя по козметични студия толкова много.

А, когато пътуваш например и не си подготвена прибягваш ли до някакви маски по бабешки рецепти например?

Не, не слагам лимони и краставици по лицето си. Нося си "стъпките" в багажа.

Колко често ходиш на солариум?

Ох, сега ще кажа, че ходя много често, което не е много правилно, но ходя три пъти в седмицата за по 20 минути, като не се пека на най-силната програма. Не си пека и лицето. Освен това използвам и специален крем с UV защита.

Коя част на тялото си харесваш най-много?

Краката.

Би ли се снимала отново за Плейбой?

Не, не бих приела. Когато го направих, бях млада. На 18 години. В никакъв случай не казвам, че съжалявам, просто бях по-луда и по-щура, а и беше интересно за мен.

Все пак успях да направя това, което искам, защото в България единственият начин да станеш известен е да се снимаш за Плейбой. Става дума за една жена. Има и хиляди други начини, които всички знаят, но аз избрах чистия.

Ще имаш ли нов стайлинг за новото парче?

Тотално различен стайлинг няма как да бъде. Ще бъде различна, доколкото може. Ще има нови неща, но ще разберете есента, когато излезе песента.

Имаш ли стилист, който се грижи за имиджа ти или вършиш тази работа сама?

Разбира се, че имам. Даже няколко. Сега за клипа ще избера само един от тях, но още не съм решила, затова не искам да казвам имена.

Следиш ли "Стар академи". Какво мислиш за хората вътре?

За съжаление не ми остава много време да гледам. По това време почти никога не съм си вкъщи. Понякога хващам лайфовете.

Мисля, че на талантите ще им е трудно и че още не знаят какво ги чака навън, но също така мисля, че това е една много добра подготовка за тях. Надявам се някой наистина да хване тези деца и да инвестира в тях, защото колкото и да са талантливи, без пари няма да успеят.

Преди началото на шоуто ти бе спрягана като едно от имената за водещи. Би ли се занимавала с такова нещо?

Не бях чувала, че са ме искали за водеща. Не мисля че бих се занимавала, защото сега се концентрирам върху музикалната си кариера, а и за Мария Илиева мисля, че се справя отлично с работата си.

Какво мислиш за пластичната хирургия?

Много “за” съм. Нямам нищо против,защото тя дава самочувствие на една жена, което е нещо много важно. Много пъти съм си мислела какво искам да си направя, а после разбирам, че нямам никаква нужда. Според мен всяка жена си го е мислила.

Може би след време, но сега съм доволна от своя бюст, уста, скули и нос, така че засега не ми е необходима пластична хирургия.

Как се справяш със стреса?

Ами с любимите ми хора. Те ме успокояват страшно много. Зареждат ме с много положителна енергия.

Употребяваш ли алкохол?

Много рядко. Обичам “Бейлис” и мога да го пия сутрин, обед и вечер с много лед. Но пък има много захар и затова го ограничавам. Твърд алкохол въобще не пия.

Би ли се доверила на психоаналитик? Това не се практикува още широко в България.

Хората, които играят ролята на психоаналитици в моя живот, са моите близки и приятели. Все пак мисля ,че още не ми е нужна чак толкова професионална помощ.

Кирил Христов

Снимки: Личен архив

http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Лили от Ел Ей: Сексът ми действа мотивиращо да изглеждам добре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди