изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:30 EEST
Още един хареса Сергей за премиер - Доган    
ПолитикаБСП е получила сигнал от ДПС, че е необходимо да бъде сформирано стабилно правителство още с първия мандат и то с премиер, излъчен от най-голямата поличитеска сила.

Това стана ясно след разговорите между БСП и ДПС, провели се на най-високо ниво: Ахмед Доган и заместниците му Юнал Лютфи, Лютви Местан и Касим Дал срещу Сергей Станишев, Румен Петков, Ивелин Николов, Ивайло Калфин и Дора Янкова.
Преди срещата Ахмед Доган хвърли ръкавицата и срещу НДСВ. Съюз НДСВ-ДПС в новия парламент е невъзможен, отсече той в отговор на Европейската либерална партия, която призова БСП да отстъпи пред НДСВ и ДПС, "представляващи заедно най-силното политическо обединение в страната". Европейските либералдемократи апелират за бързо коалиционно споразумение, което отчита факта, че либералите все още са с най-голяма роля.
Преди дни Сергей Станишев заяви открито, че левицата вече има своя кандидат за премиер и това е лидерът на БСП.  http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Още един хареса Сергей за премиер - Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.74 секунди