изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:37 EEST
ЧЕТИРИМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ ЗА ЕДИН ДЕН    
Ред и сигурност60-годишен мъж е пострадал при катастрофа в сряда, съобщиха вчера от полицията. Произшествието е станало на 29 юни около 16 ч. по пътя между Балчик и Добрич, край село Сенокос.


Мъжът бил зад волана на лек автомобил "Форд". Внезапно колата е напуснала платното за движение и се ударила в крайпътно дърво. Водачът е получил фрактура на дясната ключица и травма на главата. Настанен е за лечение в добричката болница без опасност за живота. Изясняват се причините за катастрофата.
Същия ден около 18,10 ч. по околовръстния на Добрич, край разклона за село Богданово, е станала катастрофа между микробус "Пежо", управляван от 36-годишен добричлия, и "Ауди", управлявано от водач на 28 години. Трима души са пострадали при произшествието. 10-годишно момче  е получило нараняване в областта на  лицето, 27-годишна жена е с комоцио, а 23-годишен мъж е получил локсация на дясното рамо. Първите двама са  пътували в лекия автомобил, а  третият - в микробуса. Всички са настанени за лечение в болницата в Добрич без опасност за живота. Причините за катастрофата се изясняват в условията на предварително производство.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ ЗА ЕДИН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.88 секунди