изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:12 EEST
ЦЕННА ПОБЕДА ЗА С. КАМЕНОВА СРЕЩУ М. ПОЛИЙСКА ОТ НСА    
Спорт

Поне шест медала ще спечелят състезателките по бокс от двата добрички клуба от държавния личен шампионат за жени в Пловдив.



Две ще бъдат отличията за клуб "Добруджа" от първенството. В категория до 46 кг Велина Монова се класира за полуфиналите без игра, тъй като съперничката й от локомотив /Пд/ не се качи на ринга. За място на финала Велина ще спори с боксьорка от Сливен. В надпреварата до 52 кг Светлана Каменова отстрани шампионката Мая Полийска от НСА. "Студентката" издържа само една минута на ринга и се отказа. В същата категория съотборничката на Светлана - Радостина Христова игра добре срещу състезателка на ЦСКА, но отстъпи на четвъртфиналите.

Клуб "Добрич" с треньор Стефан Петков ще се завърне поне с четири медала, но има възможност отличията да бъдат и пет. На полуфиналите в своите категории ще излязат Неджмие Хасан /48 кг/, Станка Радева и Севдалина Методиева /50 кг/, и Тодорка Русева /66 кг/. Към медалистките може да се присъдени и четвъртфиналистката Гюлфер Хасан, която на осминафиналите елиминира съотборничката си Керанка Пантелеева.

 


Сходни връзки

ЦЕННА ПОБЕДА ЗА С. КАМЕНОВА СРЕЩУ М. ПОЛИЙСКА ОТ НСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди