изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:57 EET
ВЕЧЕ ЗА ЧЕТИРИ ЛЕВА ДО АЛБЕНА    
НовиниЦената на билетчето за голяма част от междуградските линии поскъпва от днес, научи НДТ от управителя на "Пътнически превози" Валентин Василев. Причината е високата цена на горивата у нас. Те са по-скъпи с около 30 стотинки за литър в сравнение с миналата година. Това налагало и поскъпването със средно 10 на сто на цените на междуградските превози.

 В. Василев увери, че растат цените на билетите, които не са били завишавани скоро. Така билетът от Добрич до Албена от днес вече ще е 4 лева вместо досегашните 3,5 лева, до Балчик ще пътуваме за 3 лева, а не, както досега за 2,5 лева. Цената на билета до Шабла се увеличава от 5,5 на 6 лева, до Ген. Тошево - от 1,8 на 2 лева. Билетът до Варна няма да се вдига, тъй като наскоро той е завишен на 4 лева.

Засега се задържа поскъпването на билетчето за градския транспорт. Двоумим се дали и то да се увеличи и продължаваме да правим разчети, обясни В. Василев. Добави обаче, че тенденцията, при сегашните цени на горивата, е в тази посока. Той е песимист, че превозвачите ще успеят да удържат цената на билета за града на 50 стотинки до есента.

Таксиметрови шофьори информираха, че засега не се предвижда поскъпване на услугата им.

 


Сходни връзки

ВЕЧЕ ЗА ЧЕТИРИ ЛЕВА ДО АЛБЕНА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВЕЧЕ ЗА ЧЕТИРИ ЛЕВА ДО АЛБЕНА
Автор: Anonymous да 2005-07-03 @ 18:23 EEST
При тези цени се чудя защо още не спират
такса за посещение на населеното място за което
си се запътил?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди