изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:12 EEST
На заседание на Висшия съвет на БСП ще бъде обсъден въпросът за премиерския пост    
ПолитикаСливен. В неделя е насрочено заседание на Висшия съвет на БСП. Това съобщи за радио Фокус - Сливен депутатът от Коалиция “За България” от 21 МИР Евгени Кирилов. На заседанието ще се обсъжда въпросът с кандидатурата за премиерския пост на лидера на БСП. Тази седмица от НДСВ заявиха, че не са съгласни Сергей Станишев да бъде следващия министър председател.

“Вариант за издигане на друго име може и да има, но аз не бих предрешил окончателно позицията на НДСВ. Необходимо е да изчакаме и да бъдем толерантни, за да дадем възможност на НДСВ да помислят по-сериозно по въпроса” – каза Кирилов. Абсолютно възможно е Сергей Станишев да получи подкрепата, необходима му за премиер, коментира още Кирилов. “Разбира се в името на целите за бързата интеграция и недопускането да се въведе отлагателна кауза за България вероятно могат да се водят разговори, но независимо от това предложението за премиер на България си остава в коалицията, победила на изборите” допълни той.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

На заседание на Висшия съвет на БСП ще бъде обсъден въпросът за премиерския пост | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
На заседание на Висшия съвет на БСП ще бъде обсъден въпросът за премиерския пост
Автор: Anonymous да 2005-07-03 @ 12:18 EEST
Абe много добре знаят че не се работи добре с комунисти.Вижте какво става сега в Кърджали,защо българите там нямат народен представител,продадоxме я тази държава за жълти стотинки,нека сега ни е.бават а.мyджите!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди