изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:44 EEST
Коалиция "Атака": Преговорите за кабинет да стават публично    
ПолитикаСофия. Преговорите за кабинет да стават публично - за това настоява Коалиция "Атака" в Декларация, изпратена до Агенция “Фокус”.
"На 25 юни българският народ упражни своето конституционно право и избра 40-народно събрание. Въпреки грубите нарушения в деня на изборите от страна на гласоподаватели на ДПС, въпреки автобусите от Турция,


с които беше извършена намеса от чужда държава във вътрешните работи на България и нарушена българската Конституция, българите се произнесоха. „Атака” е четвърта парламентарна сила и този факт не може да бъде омаловажен от никакви кампании на клевети и обиди от страна на българофоби", пише още в текста на декларацията.
"Днес се водят преговори за кабинет от страна на всички парламентарни формации с изключение на „Атака”. До този момент нито една политическа сила не се е обръщала към Коалиция „Атака” с покана за разговор. Категорично заявяваме, че „Атака” не е преговаряла за коалиционно правителство с участието на ДПС под никаква форма. Всички информации за обратното са лъжа".
Коалиция „Атака” е на мнение, че всички задкулисни преговори са в ущърб на интересите на българския народ. Неясно е каква програма за управление ще изпълняват невероятните комбинации от партии, коалиции и личности, които сега се срещат тайно. „Атака” настоява преговорите за кабинет да стават на светло пред медии и външни наблюдатели. Само така ще бъде гарантирано, че днес не се уговарят нови сделки за загробването на България", пише още в декларацията, подписана от лидера на "Атака" Волен Сидеров.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Коалиция "Атака": Преговорите за кабинет да стават публично | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди