изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:24 EEST
НАБИРАТ ДОКУМЕНТИ ПО ПРОГРАМАТА "СТАРТ НА КАРИЕРАТА"    
ОбществоОт вчера започна набирането на документи на млади висшисти, които желаят да започнат работа по националната програма "Старт на кариерата" на Министерството на труда и социалната политика, съобщиха за НДТ от дирекция "Регионална служба по заетостта" във Варна.

 За трите области - Добрич, Варна и Шумен, обявените работни места в публичната администрация са 87. От тях 34 са в поделения на централните ведомства, 47 в общинските администрации и 6 в областните администрации.
Кандидатите за участие в програмата "Старт на кариерата" трябва да са безработни младежи до 29 г., да са завършили висше образование през 2004 г. или 2005 г., да имат успех от дипломирането над 4,00. Освен това те трябва да бъдат регистрирани като безработни в дирекциите "Бюро по труда" и да не притежават трудов стаж по придобитата от висшето образование специалност.
Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но само за едно работно място при един работодател по програмата. Желаещите могат да получат подробна информация за работните места, критериите за участие и необходимите документи за кандидатстване в дирекциите "Бюро по труда". Документите се подават до 15 юли.

 


Сходни връзки

НАБИРАТ ДОКУМЕНТИ ПО ПРОГРАМАТА "СТАРТ НА КАРИЕРАТА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди