изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:05 EEST
ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ДАНЪЧНИЯ ФРОНТ ОФИС    
Новини

От началото на юли започна изграждането на фронт офиса на Териториалната данъчна дирекция. То се извършва от избраната за изпълнител фирма "Монолит", съобщи за НДТ директорът на ТДД Тошко Тодоров.



Предвижда се изнесеният център за работа с гражданите на принципа "едно гише" да предлага на добричлии услугите, които сега се извършват в офиси, разположени на третия и четвъртия етаж на сградата на данъчната администрация. Така на данъкоплатците ще се спести необходимостта да обикалят по етажите, услугите за тях ще бъдат съсредоточени на едно място. Във фронт офиса ще бъдат изнесени 28 работни места. Предвижда се там да има и банков офис. Отделен служител ще ориентира гражданите към кое гише трябва да се насочат.

Мястото е подходящо, тъй като вече към него има изградени подстъпи за инвалиди. Проектът предвижда в офиса да има и тоалетна за хора с увреждания.

Дълги години колонадата под бившия партиен дом бе  използвана като обществена тоалетна и не бе от най-приятните гледки в центъра на Добрич. Сега тя е предоставена - след преговори с община и областна управа и с решение на областния управител, на Националната агенция по приходите, която е осигурила и финансиране на проекта.

Идеята е лентата на новия обект да бъде прерязана през септември, каза още Т. Тодоров. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ДАНЪЧНИЯ ФРОНТ ОФИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди